Katter och hundar är vår passion och vi älskar verkligen det vi gör!Varför ska ni välja AmadeusDolls Gröna katter och hundar+Gnagare?

AmadeusDolls Gröna katter och hundar vill att ni ska veta att era djur är i trygga händer när ni använder er av våra tjänster. AmadeusDolls Gröna katter och hundar garanterar ett trevligt bemötande och vårt gemensamma mål är att ni ska var nöjda och djuren glada.

AmadeusDolls Gröna katter och hundar använder i alla sammanhang positiv förstärkning och avleder oönskat beteende till ett positivt beteende med klicker, leksak och gott godis samt ett glatt humör. AmadeusDolls Gröna katter och hundar står för hög kvalité med tålamod och noggrannhet.

I samband med vår tilläggstjänst kan man ansöka om rutavdrag från skatteverket för övrig tid utöver kattpassning eller hundpromenad. Själva kattpassningen och hundpromenaden ger inte enbart rutavdrag utan ska vara i samband med t.ex vattna blommor inne eller vissa växter ute, ta in posten, lämna kavajen/blusen till kemtvätten eller bara vädra ur vid lättare städning som dammsugning av t.ex hallen e.t.c Läs mer 

AmadeusDolls Gröna katter och hundar tar alltid hänsyn till djurens vilja genom att få dem att samarbeta med oss på ett lugnt och positivt sätt. Har ni något annat ni undrar över är ni välkomna med era frågor till AmadeusDolls Gröna katter och hundar så besvaras Er fråga efter bästa kunskapsförmåga.