KÖPINFORMATION
❏  Djuren/katterna ska vara vaccinerade senast 14 dagar innan första besök för kattsnuva och kattpest och id-märkta samt avmaskade vid behov och eventuellt kolla masken.
För importerade katter gäller även gällande Rabiesvaccinering och ny vaccinering senast 21 dagar före start.

❏  Gällande hemförsäkring och djuren ska minst vara veterinärvårds försäkrade (Livvärde frivilligt)

❏  Kattsand, kattmat som djuren/katterna är vana vid och eventuella mediciner t.ex p-piller, insulin e.t.c
Påsar till att tömma kattlådan och sopor måste finnas på plats under hela passningen. Kattsand och bajspåsar kan beställas av oss i webbshoppen så levererar vi dem i samband med tjänsten.

❏  Telefonnummer till närmaste kontakt och djurets veterinär bör finnas tillgänglig och i samband med att ni ingår ett avtal med AmadeusDolls Gröna katter och hundar ger ni samtycke att AmadeusDolls Gröna katter och hundar kontaktar Er kontakt eller veterinär om det behövs om inte AmadeusDolls Gröna katter och hundar får tag i Er djurägare vid akuta händelser samt vid akuta fall lämna in djuret till närmaste eller er egen veterinär. 

Om olyckan skulle vara framme
Som hundrastare ser AmadeusDolls Gröna katter och hundar givetvis till att göra allt för att våra promenader skall vara roliga och trivsamma upplevelser. Hunden är alltid kopplad och mobiltelefonen är undanlagd.

Skulle en hund mot förmodan råka ut för eller orsaka en olycka under våra promenader, så kontaktar AmadeusDolls Gröna katter och hundar givetvis ägaren och informerar om vad som hänt. Om AmadeusDolls Gröna katter och hundar inte kommer i kontakt med ägaren och hunden behöver akut vård, kommer AmadeusDolls Gröna katter och hundar att åka till närmaste veterinär. Alla kostnader för veterinärbesöket debiteras hundägaren.


VÄRT ATT VETA: Alla eventuella missöden gentemot andra hundar/djur/människor/ting står alltid ägaren som huvudansvarig för sin hund och dess eventuella kostnader/skadeanmälan. Skulle Din hund bita en annan (även i självförsvar), så faller det under ägarens ansvar.

AmadeusDolls Gröna katter och hundar har företagsförsäkring som inkluderar hundrastning samt en självriskeliminering som kan ge ersättning. Då ger ni ert försäkringsnummer till vårt försäkringsbolag Svedea och gemensamt kommer försäkringsbolagen fram till bästa lösning för alla inblandade. 


❏  Riskanalys om sannolikhet och konsekvens blankett t.ex katten bits eller rivs vid kloklippning, medicingivning och kamning ska vara ifylld första tillfället.Gäller både hund och katt.

❏  Ha gärna Feliway spray eller väggadapter någon vecka innan startdatum för att underlätta stämningen för Ert djur/katter vid passningen (Läs informationen i förpackningen noga hur produkten används så det inte blir märken m.m )
Ni kan beställa och köpa Feliway och Adaptil produkter från vår webshop Gröna katter och hundar. 


❏  Nyckelkvittens, kopia på skriftliga avtal och kvitto fås av AmadeusDolls Gröna Katter och Hundar vid alla ärenden och behandlas enligt GDPR.

❏  I samband med kattpassning eller hundpromenad ingår det en tilläggstjänst där ni kan ansöka om rutavdrag från skatteverket om ni har kvar en del av potten annars går det bra om en annan familjemedlem i hushållet har möjlighet att få rutavdrag. Personuppgifter krävs för detta. Läs mer på www.skatteverket.se

❏  Har ni larmtjänst måste ni eventuellt kontakta dem angående att ni använder tjänsten kattpassning i hemmet av AmadeusDolls Gröna katter och hundar samt kontakta er hemförsäkring så att ni har allt som täcks vid skada/inbrott och tjänster ni köper gällande nyckelkvittens. Även om AmadeusDolls Gröna Katter och Hundar har företagsförsäkring skall ni kontakta Ert bolag.

❏  Avgränsa gärna huset/stor lägenhet om det är t.ex flera plan så att utrymmet blir på samma nivå. Stäng gärna extra rum som AmadeusDolls Gröna Katter och Hundar inte behöver gå in i. Ha djurens matskålar nära t.ex kök eller badrum/wc avskilt från kattlådorna. 

❏  AmadeusDolls Gröna katters och Hundars betalningsmetod är Swish direktbetalning eller Nets betaltjänst för kort, faktura eller delbetalning. Alla frågor gällande betalningar och fakturafrågor hänvisas till Nets.
Ni når dem på telefonnummer 08-527 525 00
Alla varor och tjänster betalas via webshop Gröna Katter och Hundar. För att minska miljöpåverkan med pappershantering är AmadeusDolls Gröna Katter och Hundar för digitalisering och därför valt dessa betalningssystem. 


❏  Vid senare avbokning/ändring än 48 h innan start debiterar AmadeusDolls Gröna Katter och Hundar 30% av totalkostnaden utan läkarintyg om ni blir sjuk.