Om AmadeusDolls Gröna katter och hundar + Gnagar

Anneli och företagetAnneli Kettunen är innehavare av SE*AmadeusDoll´s sedan 2011.

I år firar SE*AmadeusDoll´s 10 års jubileum som registrerat katteri i SVERAK.

Hemma har Anneli tre stycken underbara Ragdoll flickor, två pensionärer och en ungkatt på tillväxt. 

Anneli har även hundintresse och hemma finns en underbar bruksschäfer flicka som älskar katterna.  

Med djuren arbetar Anneli med positiv förstärkning. Klicker och godis i träningen med djuren så får de en positiv bild av tex kamning och borstning e.t.c


Anneli tycker att alla katter raskatt som huskatt ska ha rätt till samma hjälp samt högre status än vad de har! Katter är mysiga, charmiga, mystiska  och underbara varelser som finns på vår planet och dessa ska vi alla vara rädda om.

Tyvärr är inte Sverige förskonat av hemlösa katter då okastrerade katter förökar sig väldigt snabbt. Det är inte alla katter som skall avlas på utan det ska ske under kontrollerade former på friska testade individer och att kattungarna får bra hem vid 12 veckors ålder.

Ragdollkatter som ras passar hennes livsstil och fungerar perfekt med hundar då Ragdollen är så hundlik till sättet.
 

AmadeusDolls Gröna katter förmedlar inga katter på denna sida utan det är katterierna som finns listade på olika uppfödarsidor hos de olika kattförbunden och kattföreningar som man får gå och titta på och kontakta de uppfödare eller katthem som ni har i er närhet om ni tycker dem verkar intressanta.

I övrigt är AmadeusDolls Gröna katter varken politiskt eller religiöst bunden till någon verksamhet.Här gäller det som är bäst för katterna. 


Vi hörs! 

Vänligen 
AmadeusDolls Gröna katter och hundar genom 
Anneli Kettunen 


Utbildning


Anneli är undersköterska i grunden och skolar om sig på yrkeshögskolan Svenska Terapihundskolan till Skolhundspedagog/Resurspedagog och bland annat läser om djur understödda interventioner med inriktning hund, hund understödda insatser. (HUI) Examen blir  hösten 2021.  

DJUREN SOM BOR MED ANNELI
Tysk schäfer


                   Ragdoll

Ragdoll 

Ragdoll