Kattpassning

AmadeusDolls Gröna katters standard modell på kattpassning i ditt hem. AmadeusDolls Gröna katter ser till att bland annat mat och vattenskålar är påfyllda samt att det är rent och snyggt runt matplatsen. Att wc området är rent och att AmadeusDolls Gröna katter tömmer kattlådor två gånger per dag och fyller på ny ren kattsand därefter aktiverar, leker, berikar klappar om djuren medan AmadeusDolls Gröna katter besöker dem och mycket mer. 

Tandvård Katt o Hund

Tandbehandling med Cleany Teeth ultraljudstandborste

80% av alla djur som är äldre än 3 år har någon form av tand problematik.

Tandbehandling med Ultraljudstandborste Cleany Teeth är för att hålla munnen ren och fri från plack, tandsten och bakteriella inflammationer i munhålan efter rutinkontroll hos veterinären.

AD Gröna Katter och Hundar förlänger tiden mellan kontrollerna hos er veterinär genom att använda Cleany Teeth ultraljudstandborste för att reducera återbildande av bl.a tandsten på hundens eller kattens tänder. 

"Katten och hunden slipper bli sövd under behandlingen"

Behandlingen är en tyst och skonsam tandbehandling utan slipmedel och vibrationer för hundar och katter som inte gillar vanlig tandborstning eller till matte och husse som inte kan, vill eller har tid att borsta tänderna själv på katten eller hunden. 

En behandling kan vara 1 gång eller flera gånger per vecka. 

Regelbunden användning kan innebära att din hund eller katt slipper bli sövd för att få tandsten borttagen hos veterinären.

Tidsbokning för besöket på hemsidan via mail info@adgkh.se eller telefon 0738450959 

Föntjänst hund

Hundägare!

Får du inte hunden torr efter badet?

Gillar du inte lukten av blöt hund?

Tre kategorier.

Beroende på ras, storlek och pälstyp d.v.s dvärg, små, medelstora och stora raser tar det olika lång tid för hunden att bli torr.

AD Gröna Katter och Hundar+ fönar och kammar/borstar hunden torr och beroende på pälstyp eller bara fönar och blåser ut vattnet ur pälsen med en fön efter vardagsbadet eller en regnig och blöt promenad.


Fördelar:

- Minskar bl,a dålig lukt och hudinfektioner med en torr hund efter badet eller blöt promenad.

- Mindre handdukar att tvätta.

- Går snabbare att få hunden torr med större hundfön som klarar av att jobba längre än vanlig handfön som måste kylas ner redan efter någon minut.

Observera att AD Gröna katter och Hundar+ inte gör utställningsfrisering eller klipp och trim av hundar utan detta gäller enbart ‘vardagsfrissa’!!


Tidsbokning!

Skriv i meddelandet i kassan önskat datum, ras och antal hundar som skall fönas.

Hundutbildning

Anneli studerar på yrkeshögskolan Svenska Terapihundskolan till Skolhundspedagog/resurspedagog 200 yh-poäng 1,5 år på distans med examen i december 2021. Anneli läser om bland annat tjänstehund, smittskydd djurskydd och djur understödda aktiviteter inriktning hund (HUI) och mycket mer. Anneli tränar djuren med positiv förstärkning med klicker och gott godis.

TJÄNSTER