HUSDJURSVAKT

Över 30 års kombinerad erfarenhet och expertisAnneli Kettunen är innehavare av katteri SE*Amadeus Doll´s sedan 2011. I år firar SE*AmadeusDoll´s 10 års jubileum som registrerat katteri i SVERAK. Hemma har Anneli tre stycken underbara Ragdoll flickor, två pensionärer och en ungkatt på tillväxt. Anneli har även hundintresse och hemma finns en underbar bruksschäfer flicka som älskar katterna. Anneli har erfarenhet av marsvin, kanin, katter, hundar och hästar även lantdjur då Anneli har erfarenhet från utbildning från lantbruksskola efter grundskolan (1990-1991) Anneli har varit hästskötare på Jägersro med travhästar och hos ett par amatörtränare utanför Malmö. Anneli har även arbetat på en ridskola där hon hade hand om bland annat yngre och äldre Russponnies, daglig skötsel, fodring, in och utsläpp och hjälpte även till i barngrupperna både i stallet och på lektion som ledare av ponnyn till de barn som ville ha extra stöd samt i flera dressyrstall som hästkötare.

Katter och hundar håller Anneli varmt om hjärtat och Anneli håller på att uppfylla en barndomsdröm. 

Anneli är undersköterska i grunden och har bland annat arbetat inom LSS och äldreomsorgen både i hemtjänst och på särskilda boenden och skolar om sig på yrkeshögskolan Svenska Terapihundskolan till Skolhundspedagog/Resurspedagog och bland annat läser om djur understödda interventioner med inriktning hund, hund understödda insatser. (HUI). Examen blir hösten 2021.  


Med djuren arbetar Anneli med positiv förstärkning. Klicker och godis i träningen med djuren så får de en positiv bild av tex kamning och borstning e.t.c


Djurpassningspriser

I samband med vår tilläggstjänst kan man i vissa fall ansöka om rutavdrag. Läs mer i prislistan och på skatteverkets hemsida. 


Sek 399 - Från 120 min

Sek 100 - Från 15 min

Sek 70 - Från 15 min

Övernattning


Tyvärr har AmadeusDolls Gröna katter och hundar ingen möjlighet att erbjuda varken pensionat eller hunddagis i nuläget. Dock kan ADGKH rekommendera något ställe åt er. 


Sek- 0


Kort och koncist, taglines är som punchlines.


AmadeusDolls Gröna katter har följande:


Godkänd för F-skatt

Företagsförsäkring

Tillstånd från länsstyrelsen 6 kap. 4 § djurskyddslagen (2018:1192)

Swish: 123 672 28 88 mottagare Gröna katter

Banköverföring:  Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB

Bankgironummer: 5622-4348 mottagare Anneli Kettunen

 Skriftliga avtal
Nyckelkvittens
GDPR


.